Arie.nl

Meubel transport of kleine verhuizing nodig? Regel het direct en voordelig met Arie.nl!

Ontruiming van bedrijven en woningen

Zoek je een specialist in ontruiming van bedrijven en woningen? Arie.nl biedt direct de helpende hand en werkt op een professionele en vakkundige wijze. Met veel ervaring in ontruimingen weten wij exact waaraan een ontruiming moet voldoen. Achtergebleven huisraad of inboedel van een bedrijfspand brengen wij bovendien graag naar de kringloopwinkel of naar de afvalverzameling. Wij werken voor particulieren, maar doen ook bedrijfsontruimingen voor ondernemers en andere partijen. Zo werken we vaak voor gemeenten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, curators, makelaars en notarissen en andere belanghebbenden. Heb je te maken met een verhuizing én een ontruiming? Ook dan kan Arie direct voor je klaar staan. Vaak is dat het geval bij een senioren verhuizing, waarbij een deel van het meubilair en de huisraad mee gaat naar een nieuwe woning.

Woningontruiming

Een woningontruiming is altijd een vervelende gebeurtenis. Of een woning nu ontruimd dient te worden door een faillissement, een gedwongen verhuizing of als gevolg van een overlijden of scheiding, het brengt vaak aardig wat zorgen met zich mee. Een professioneel ontruimingsbedrijf kan hierbij vaak de last wat kleiner maken. Arie neemt u dan ook graag de zorg uit handen. Met een snelle, vakkundige en professionele benadering zorgen we voor een snelle ontruiming die precies loopt zoals u dat wilt. Heeft u alle dierbare en waardevolle spullen uit de woning verwijderd? Dan zorgen wij dat alle overige huisraad en meubels uit de woning verwijderd worden. Indien die nog bruikbaar zijn brengen wij die graag naar de kringloop winkel. Zo krijgen ze een tweede bestemming. Indien gewenst zorgen wij er tevens voor dat de woning bezemklaar wordt opgeleverd.

Bedrijfsontruiming

Heb je te maken met een faillissement of dien je een bedrijfspand te verlaten na het einde van een huurperiode en wil je niet alles zelf ontruimen? Is een huurder failliet gegaan en heeft die huisraad en meubilair achtergelaten? Schakel Arie in en wij regelen direct een bedrijfsontruiming die snel en netjes verloopt. Het ontruimen van een bedrijfspand kunnen wij snel voor je regelen, ook als het pand bezemschoon opgeleverd dient te worden. We hebben veel ervaring in het vakkundig en snel ontruimen van bedrijfspanden en doen dat tegen een zeer gunstige prijs. Ook als het om een kraakpand gaat, een structurele betalingsachterstand of illegale activiteiten kunnen wij een pand zeer snel ontruimen. Let wel op, in zulke gevallen kan dat pas na het opzeggen van de huurovereenkomst en na afdwinging van de rechtbank of deurwaarder.

Meer weten over ontruiming van bedrijven en woningen?

Heb je vragen over onze dienst ontruiming van bedrijven en woningen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We staan direct voor je klaar voor een vakkundige ontruiming tegen een scherpe prijs.

Ontruiming van bedrijven en woningen

Ontruiming van bedrijven en woningen nodig? Schakel dan Arie.nl in en je weet zeker dat het snel, voordelig en zorgvuldig gebeurt.