Arie.nl

Meubel transport of kleine verhuizing nodig? Regel het direct en voordelig met Arie.nl!

Arie.nl, de koerier voor particulieren en bedrijven 

Arie.nl is een koerier voor particulieren en bedrijven. Wij vervoeren op jouw verzoek goederen die je hebt aangekocht of verhuizen meubels of andere grote en kleine objecten naar een nieuwe plaats van bestemming. Daarbij maken we gebruik van een bestelbus of een bakwagen, met naast de chauffeur indien gewenst één of meer extra sjouwer(s). Dat doen wij in elke regio van Nederland.

Waarom kiezen voor Arie?

Wat kunnen wij vervoeren? 

Je kunt bij ons alles laten vervoeren wat je wilt. Vraag per regio welke afmetingen bakwagen of bestelbus aanwezig is.

Extra service is te regelen

Als koerier voor particulieren en bedrijven vervoeren je spullen altijd met behulp van een standaard verhuisuitrusting. Dat betekent met verhuisdekens, spanbanden en een steekkar.

Daarbij kun je kiezen tussen alleen vervoer door een chauffeur/verhuizer of een chauffeur én één of meerdere bijrijders die graag voor je sjouwen. Heb jij iets te vervoeren waarbij je extra hulpmiddelen nodig hebt zoals een palletwagen, verhuislift of een extra sjouwer? Uiteraard is ook dat te regelen. We verwijderen echter geen verpakkingsmateriaal en halen bij normaal transport geen meubels, apparatuur of andere spullen voor je uit elkaar. Ga je verhuizen of is er sprake van een senioren verhuizing, dan kunnen we eventueel wel meubels demonteren. Dit echter altijd eerst in overleg!  

Speciale wensen? 

Heb je speciale wensen zoals het laten transporteren van een piano, het laten vervoeren van een aanhanger of transport van materiaal waarmee extra zorgvuldig dient te worden omgegaan zoals levende dieren of planten, glas of een ander materiaal dat snel kan beschadigen? Laat het ons weten en wij kijken direct wat de mogelijkheden en eventuele extra kosten zijn van het vervoer.  

Betaling 

Wij rekenen vaste prijzen op basis van afstand en grootte van het artikel dat vervoerd dient te worden. Prijzen krijg je binnen een uur door via een Whatsapp bericht. Als koerier voor particulieren en bedrijven hebben wij diverse betaalmethodes. Particulieren betalen bij Arie altijd voordat het transport plaatsvindt of tenzij anders afgesproken als het transport klaar is. Zodra je ons transport hebt betaald, ontvang je van ons een factuur. Bedrijven hebben een betalingstermijn van veertien dagen en ontvangen een factuur vooraf. Zakelijke klanten kunnen bovendien in aanmerking komen voor een korting indien zij meer dan 3 transportorders per week plaatsen. 

Verzekering

Als koerier voor particulieren en bedrijven zijn wij uiteraard verzekerd. Alles wat wij vervoeren is dan ook tijdens transport verzekerd tegen diefstal en schade, tot een maximum tarief van € 500,- per transport. Laat je ons je meubels of andere goederen voor of na transport sjouwen, dan valt dat niet onder onze verzekering. Sommige andere zaken vallen ook niet onder onze verzekering, zoals het vervoer van glas, specifieke apparatuur, dieren of etenswaren. Uiteraard stellen we je daarvan voor het transport op de hoogte, zodat jij zelf die keuze kunt maken dit alsnog te verzekeren. 

Contact