Arie.nl

Meubel transport of kleine verhuizing nodig? Regel het direct en voordelig met Arie.nl!

Je verhuizing regel je met Arie.nl

Heb je binnenkort een verhuizing en zie je er tegenop om alles zelf te vervoeren met een gehuurde bus? Schakel dan snel Arie.nl in en wij regelen je verhuizing tegen een zeer schappelijke prijs. Je kunt bij ons niet alleen hulp inschakelen om je meubels en andere zaken te vervoeren, wij regelen indien je dat wilt ook een extra sjouwhulp die je helpt je spullen naar de juiste plek te dragen. Zo hoef jij alleen je bezittingen in te pakken in dozen en regelen wij de rest! Heb je maar een paar spullen of meubels om te verhuizen of heb je juist een grote verhuizing voor de boeg? Wat je wensen ook zijn, wij staan altijd direct voor je klaar. Uiteraard zorgen we voor de juiste verhuistoebehoren, zoals goede dekens, spanbanden, steekkarren en andere zaken die een veilige overkomst van je spullen garanderen. Maak direct een afspraak, wij zorgen eenvoudig voor een snelle verhuizing!

Hoe werkt een verhuizing met Arie.nl? 

Wil je je verhuizing door Arie.nl laten regelen? Een goed idee! Bij ons is afspraak echt afspraak en wij zetten graag dat ene stapje extra. We zeggen nooit nee tegen een transport opdracht, dus op ons kun je altijd rekenen tijdens je verhuizing. De mannen van Arie.nl werken goed voorbereid, zijn no-nonsense en uiteraard heel zuinig met jouw spullen. Heb je zelf een paar sjouwers geregeld en regel je via ons alleen het vervoer? Dan rijden wij alleen jouw spullen naar de plaats van bestemming. Heb je liever dat wij je helpen met sjouwen tijdens je verhuizing, dat komen we met meer mankracht. Hoe groot of klein jouw verhuizing ook is, wij zorgen dat je spullen veilig en zorgvuldig overgebracht worden. 

Maak nu een afspraak voor jouw verhuizing! 

Ga je verhuizen en wil je graag dat wij je helpen? Neem dan contact met ons op, geef exact door wat je wilt laten verhuizen en maak een afspraak wanneer het jou uitkomt. Wij zorgen dat we er op tijd staan. Natuurlijk laten we je eerst weten wat de kosten zijn. Daarom is het van belang dat je exact doorgeeft wat de bedoeling is, wat er verhuisd dient te worden en of je alleen een chauffeur nodig hebt of ook één of meerdere sjouwers. Je krijgt direct een bericht terug via Whatsapp met een exacte prijsopgave. Daarbij kun je rekenen op transparante, marktconforme prijzen.  Bestelwagen en Koerier/Verhuizer 52,50 euro per uur Bakwagen met Laadklep en Koerier/Verhuizer 65 euro per uur Bestelbus en Koerier/Verhuizer en extra Man/Sjouwhulp 85 per uur Bakwagen met Laadklep en Koerier/Verhuizer en extra Man/Sjouwhulp 95 euro per uur 

Let op: Soms alleen Bestelbus of Bakwagen beschikbaar