Arie.nl

Meubel transport of kleine verhuizing nodig? Regel het direct en voordelig met Arie.nl!

Senioren verhuizing nodig? Arie.nl staat direct voor je klaar! 

Heb je te maken met een senioren verhuizing en heb je daar hulp bij nodig? Arie.nl staat direct voor je klaar! Vaak is een senioren verhuizing behoorlijk emotioneel, zeker als die gedwongen is. Als je vader, moeder of een andere dierbare moet verhuizen naar een verpleeghuis of kleinere woning is het fijn om te weten dat die verhuizing goed verloopt. Waardevolle en kostbare spullen zullen door ons met extra zorg vervoerd worden en ook meubilair wordt veilig getransporteerd. Zijn alle spullen overgebracht naar de nieuwe verblijfplaats? Dan zorgen wij dat de overige huisraad en meubels die achter zijn gebleven zoveel mogelijk een nieuwe bestemming krijgen via de kringloop of een goed doel. Indien je dat wenst kunnen we de woning vervolgens ook bezemschoon opleveren. 

Hoe werkt een senioren verhuizing met Arie.nl? 

Zie je op tegen een aanstaande senioren verhuizing en schakel je graag professionele hulp in? Arie.nl is een betrouwbare partij die zorgvuldig met te vervoeren en achtergebleven spullen omgaat. Wij werken service gericht en doen graag dat extra stapje voor een prettige verhuizing. Afspraak is bij ons bovendien echt afspraak, wij zeggen nooit nee en zorgen altijd voor een optimaal eindresultaat. Wil je alles aan ons overlaten na het uitzoeken van de meest waardevolle spullen? Geen probleem, wij begrijpen hoe zwaar en emotioneel belastend een senioren verhuizing kan zijn. Ook houden we graag rekening met andere bijzondere wensen. 

Maak nu een afspraak voor een senioren verhuizing! 

Wil jij een senioren verhuizing laten verzorgen door Arie.nl? Wij staan direct voor je klaar. Geef ons exact door om hoeveel spullen het gaat, wat de afstanden zijn en of wij de woning bezemschoon dienen op te leveren. Zodra wij alle gegevens hebben ontvangen geven we je per Whatsapp bericht een duidelijke prijsberekening door. Je kunt rekenen op transparante, marktconforme prijzen en een respectvolle verhuizing. We zijn altijd zuinig op andermans bezittingen en geven extra aandacht aan waardevolle items.  Bestelwagen en Koerier/Verhuizer 40 euro per uur Bakwagen met Laadklep en Koerier/Verhuizer 52,50 euro per uur Bestelbus en Koerier/Verhuizer en extra Man/Sjouwhulp 65 per uur Bakwagen met Laadklep en Koerier/Verhuizer en extra Man/Sjouwhulp 77,50 euro per uur 

Let op: Soms alleen Bestelbus of Bakwagen beschikbaar