Arie.nl

Meubel transport of kleine verhuizing nodig? Regel het direct en voordelig met Arie.nl!

Marktplaats of veiling vervoer nodig? Regel het met Arie.nl! 

Marktplaats of veiling vervoer laten uitvoeren door Arie.nl is ideaal als je zelf niet over vervoer beschikt of je auto te klein is om een grote aankoop te vervoeren. Of je nu op Marktplaats een enorme kast hebt gekocht, een fiets of een ander object dat niet direct in je eigen auto past, wij vervoeren het graag tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Ook als je een veilingkavel hebt gekocht met meerdere stukken die vervoerd dienen te worden of een bijzonder product via een veiling hebt aangeschaft helpen we je graag met het vervoer daarvan. Zo wordt het nog eenvoudiger om jouw ideale aankoop te doen en je geen zorgen te maken over het transport. Als je Arie.nl inschakelt komt jouw product, meubel of ander object veilig en gegarandeerd ongeschonden aan, en dat tegen een aantrekkelijke prijs!

Hoe werkt Marktplaats of veiling vervoer met Arie.nl? 

Heb je een aankoop gedaan via Marktplaats of heb je iets aangeschaft via een veiling? Huur dan Arie.nl in en je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van het vervoer daarvan. Wij gaan heel zuinig om met jouw nieuw aangeschafte spullen en zorgen voor zorgvuldig vervoer. We beschikken over uitstekende verhuis attributen zoals beschermende dekens, spanbanden tegen het omvallen van je spullen tijdens het vervoer en steekkarren voor veilig transport. De mannen van Arie.nl werken bovendien graag service gericht en dat betekent dat jij niet zelf hoeft te sjouwen als je dat niet wilt. Wij doen daarnaast graag dat extra stapje,  afspraak is bij ons ook echt afspraak. Dat is de professionaliteit van Arie.nl! 

Maak nu een afspraak voor Marktplaats of veiling vervoer!

Wil jij je Marktplaats of veiling vervoer regelen via Arie.nl? Een goed idee! Geef ons exact door om welke aanko(o)p(en) het gaat en maak een afspraak voor een dag die jou het best uitkomt. Heb je een extra sjouwhulp nodig? Ook dat is belangrijk voor ons om te weten. Met de juiste gegevens in handen kunnen wij een duidelijke prijsberekening maken die we je toezenden via een Whatsapp bericht. Je kunt rekenen op transparante, marktconforme prijzen en veilig vervoer waarbij we zuinig zijn op jouw nieuwe aankoop.  Bestelwagen en Koerier/Verhuizer 40 euro per uur Bakwagen met Laadklep en Koerier/Verhuizer 52,50 euro per uur Bestelbus en Koerier/Verhuizer en extra Man/Sjouwhulp 65 per uur Bakwagen met Laadklep en Koerier/Verhuizer en extra Man/Sjouwhulp 77,50 euro per uur 

Let op: Soms alleen Bestelbus of Bakwagen beschikbaar